fbpx
Kosár items 0
: 0 Ft
Az Ön kosara üres!
Termék frissít

Grey Goose 2db 0,7L Akció

Grey Goose 2db 0,7L

Grey Goose 2db 0,7L Akció

Nyomtatás
37000 Ft
Gyártó: Grey Goose

Kiszerelés:0,7 L

Alkoholtartalom 40%

 

Ez a világ egyik legjobb minőségű, egyik legjobb ízű luxus vodkája. GreyGoose íze igen jellegzetes, jóval lágyabb és valamivel édesebb, mint a többi fajta vodka.

A Grey Goose® Vodka egy prémium vodka, amelyet az alkoholkészítés rendkívüli szenvedélye szült. Csak a legfinomabb francia alapanyagokból készül - a legmagasabb minőségű helyi őszi búzából és érintetlen mészkőszűrésű forrásvízből. A világ gasztronómiai fővárosában, Franciaországban desztillálják, a Maître de Chai hagyományait felhasználva, és mindössze tényleg két összetevőből - az említett helyi Picardie-i őszi búzából és természetes forrásvízből.

100%-ban természetes és 100%-ban Franciaországban gyártott vodka, amely virágaromákat, vanília ízeket és a származási országára jellemző eleganciát nyújt. Sima és tiszta ízének köszönhetően kiválóan alkalmas koktélok készítéséhez is. A palack sem mindennapi ragyogással csábít, páratlan kivitelezés. A francia alapanyagok egyedülálló keveréke és az egyedileg kalibrált gyártási folyamat a világ legjobb ízű vodkáját teremti meg, amely tökéletes ajándék az ünnepi összejövetelek fényének emeléséhez.

A Grey Goose® Vodka gyönyörűen tiszta, friss és elegánsan aromás ízű. Ez egy páratlan simaságú és kivételes ízű prémium vodka, finom mandulás ízzel és hosszú levezetéssel. 

Ez a világ egyik legjobb minőségű, egyik legjobb ízű luxus vodkája. GreyGoose íze igen jellegzetes, jóval lágyabb és valamivel édesebb, mint a többi fajta vodka.

100% -ban Franciaországban gyártott vodka, amely virágaromákat, vanília ízeket és a származási országára jellemző eleganciát nyújt. Sima és tiszta ízének köszönhetően kiválóan alkalmas koktélok készítéséhez is.

-
Ne dőlj be minden a PR szövegeknek: 
GLUTÉNMENTES 
Mások is ezt állítják, de egyedül a Grey Goose használ a vodkájához tiszta Picardie búzát és a Gensac-La-Pallue-i természetes mészkőből álló karsztvidékekből származó vizet a vodkája elkészítéséhez, hogy egészen kivételes gluténmentes italt készítsen. 

KÉZZEL KÉSZÍTETT 
A palackra ráírni, hogy HANDCRAFTED nem nehéz, de Grey Goose vodkát alkotni művészet! Ha nem olyan lágy, mint a Picardie búza és nem olyan kivételes tisztaságú, mint a Gensac-la-Pallue forrásvíz, akkor az már nem felel meg a Grey Goose minőségi stenderdjeinek! 

HA EGYNÉL TÖBBSZÖR PÁROLJUK LE, AKKOR CSAKIS A LEGJOBB ÖSSZETEVŐK ALKOTHATJÁK 
A Grey Goose vodka készítés teljes folyamata 100% -ig nyomon követhető a termesztéstől a palackozásig. A betakarítástól kezdve az őrlésen és lepárláson át a palackozásig minden lépés Franciaországban készült. Ezt a vodkát ötször desztillálják, mielőtt a palackokba kerül. 

MINDEN PALACKOT GREY GOOSE-ZAL ÖBLÍTENEK KI 
Az első alkalommal minden palack belsejét Grey Goose-zal öblítik át, így ez az egyetlen folyadék, amely valaha is érintkezik az üveggel. Még a parafadugót is megáztatják Grey Gooseban, mielőtt bezárnák az üveget.