SOS ÉJSZAKAI ITAL RENDELÉS: +36 20 551 2655welcomedrinksfutar@gmail.com

Bailey's

BAILEY’S

A krémlikőrök kedvelői között talán nincs is olyan, aki ne ismerné az ír krémlikőrök legnépszerűbb képviselőjét, a Baileyst. Bársonyos lágysága, krémessége és simogató édes íze mindenkit elvarázsol szerte a világon. Az ír whisky és a tejszín párosításából jött létre, és bár nem tekint vissza annyira régi múltra, mint maga a whiskygyártás, de a megalkotása óta eltelt közel ötven évben meglehetősen nagy népszerűségre tett szert, ugyanis állítólag minden olyan országban és államban forgalmazzák, ahol nem tilos az alkoholfogyasztás.

AMIT A BAILEYS IRISH CREAM LIKŐRRŐL TUDNI ÉRDEMES

Szinte nincs is bár hazánkban sem, ahol ne lenne az italok között ez a krémlikőr, de a boltok polcain is gyakorta találkozhatunk vele. Ma már számos ízben és kivitelben érhető el, sőt, már létezik laktózmentes verzió, hogy a laktózra érzékenyek is élvezhessék kellemes és krémes ízét. Ám mielőtt belekortyolnánk a kedvenc ízű Baileysünkben, érdemes egy kicsit utána járni, hogy minek is köszönheti a különleges ízvilágát, és hogy honnan is származik. Nem is gondolnánk, hogy a története is legalább annyira érdekes, mint a készítési módja.

Termék ára
Termék ára - slider
10250 Ft10250 Ft
Alkategóriák
Alkategóriák
Márkák
Baileys Likőr 0,7l
10 250 Ft

Bejelentkezés

Regisztráció

Értesülj elsőként újdonságainkról!

Elmúltál már 18 éves?

Webáruházunk elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett.

Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

A hatályos jogszabályok szerint szeszesital fogyasztása és értékesítése 18 éven aluliaknak nem engedélyezett. A belépéshez nyilatkozz életkorodról: