SOS ÉJSZAKAI ITAL RENDELÉS: +36 20 551 2655welcomedrinksfutar@gmail.com

A Zsindelyes pálinkák története

A Zsindelyes családi vállalkozásként 1984-ben jött létre a Szabolcs megyei Érpatakon. Ha pálinkafőzés akkor Zsindelyes.
zsin1

A kezdeti gyümölcspálinka-előállítás és bérfőzés tapasztalataiból továbbfejlődve, többlépcsős beruházásokat és fejlesztéseket követően ma már Magyarország legjelentősebb pálinkamárkái közé tartozik, mi több, a magyarországi eredetvédett pálinkafajták közül háromfélét is magáénak tudhat.

A pálinkafőzés – mely kezdetben egy üzleti lehetőség és megélhetési forrás volt – mára már a hagyományőrzés, a magas színvonalra törekvés és az értékteremtés eszközévé vált.
Így a Zsindelyes mára már több, mint egy egyszerű márka: tradíciók megőrzése, hagyománytisztelet, modernitás és a jövő generációinak tanítása egyesül az érpataki zsindelytető alatt.

A pálinka legtisztább önvalója. Sallangmentes, a gyümölcs javát makulátlan formában tartalmazza. Kóstolójának minden érzékszervét betölti, megmutatva a pálinka valódi, kétségbevonhatatlan mivoltát.

A Zsindelyes a gyökerekhez, a hagyományokhoz és a régi idők szép emlékeihez való ragaszkodása mellett képes a folyamatos fejlődésre és nyitottságra. A tradíciók újrafelfedezésével maradandót alkotva biztosítjuk, hogy a jövő generációi is megértsék és megéljék a Zsindelyes által nyújtott életérzést és az általa képviselt értékrendet.

zsin2

Bejelentkezés

Regisztráció

Értesülj elsőként újdonságainkról!

Elmúltál már 18 éves?

Webáruházunk elkötelezett a kultúrált italfogyasztás mellett.

Szeszesitalaink fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk.

A hatályos jogszabályok szerint szeszesital fogyasztása és értékesítése 18 éven aluliaknak nem engedélyezett. A belépéshez nyilatkozz életkorodról: